0

Rød spidskålssalat med tørret frugt, blåskimmelost, valnødder og ahornsirupsvinaigrette (4-6 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim spidskålen, fjern stokken og snit bladene i fine strimler. Rist valnødderne let gyldne på en tør pande, lad dem køle lidt af og hak dem groft. Pisk ahornsirup, citronsaft, olie, salt og peber sammen og smag til. Vend spidskål med de tørrede frugter, 2 spsk. af dressingen og lidt salt og peber. Bred det ud på et fladt fad og top med tynde skiver blå ost og valnødder. Dryp med resten af dressingen og server straks til gris, lam, vildt eller kalv.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?