Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Kom spelten i en kasserolle med rigeligt vand og et skud salt. Lad dem koge stille og roligt under låg, indtil de er møre - ca. 20 min.
Riv citrongræssets nederste halvdel fra roden samt hvidløget på den fine side af et rivejern. Riv løget på den grove side af et rivejern.
Kom det i en gryde sammen med karrypastaen og 1 tsk. olie pr. person. Varm op ved middel varme, og steg fyldet under jævnlig omrøring i ca. 10 min., indtil den kraftige løgduft har aftaget lidt.
Skær peberfrugten i mundrette stykker og overfør til gryden med karryblandingen.
Hæld kokosmælken i sammen med 1/4 dl vand pr. person, og få det op at simre.
Skær ligeledes fisken i mundrette stykker, og krydr med salt.
Smag karryretten til med salt og ca. 1 tsk sukker pr. person.
Kom fisken i gryden, og lad det simre i ca. 3-4 min., indtil den begynder at flage.
Fordel spelten i skåle, og servér karryretten til.
Kundekommentarer ()