0
Rødbedepizza med laks, frisk gedeost & rosmarin

Rødbedepizza med laks, frisk gedeost & rosmarin

Tilberedningstid:
25 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
ASC laks med skindrødbederrosmarin
1 min.
Forberedelse:

Start med at tage dejen ud af køleskabet, og forvarm ovnen til 250 grader.
Skræl rødbederne grundigt, og skær dem i ultratynde skiver på et mandolinjern. Skyl de tynde skiver rødbede i rigeligt koldt vand. Pluk og hak rosmarin fint (gem lidt til pynt). Dræn vandet fra rødbederne, og slyng dem tørre i en salatslynge. Vend dem med salt, peber, lidt god olivenolie, balsamico (eller anden mørk eddike) og hakket rosmarin.

Skær laksen i mindre stykker, og kasser skindet. Kom laksestykkerne i en skål, dryp dem med god olivenolie, og krydr med salt og peber. 

pizzadej - på surdejcreme fraiche 38%gedeost i rulleASC laks med skind
10 min.
Pizzaer:

Rul pizzabollerne ud på et godt melet bord.

Smør pizzaerne med et tyndt lag creme fraiche, og fordel rødbederne i et tyndt, taglagt lag. 

Fordel tynde skiver af gedeosten omkring. 

Sæt pizzaerne ind på varme plader med bagepapir i bunden. Brug gerne en pizzasten, hvis du har en sådan.

Pizzaerne bages, til rødbederne er al dente, og pizzaerne er sprøde. Det tager 12-15 min.

Kom laksen på pizzaerne, og bag i yderligere 3-4 min. 

25 min.
Anretning:

Dryp lidt god olivenolie over pizzaerne, der pyntes med det sidste rosmarin, krydres med friskkværnet sort peber, og serveres straks.

Velbekomme!

Bonusinfo

Vores økologiske pizzadej på surdej er lavet på 100% italiensk Tipo 00 og durummel. Dejen er fermenteret med surdej og er koldhævet i minimum 24 timer før den pakkes. 

Bonusinfo

ASC er en globalt anerkendt mærkningsordning, som sikrer, at fiskeopdræt foregår på en sund og ansvarlig måde. ASC-mærkede fisk har gennemgået en streng kontrol af hele forsyningskæden og af arbejdsforholdene ved den enkelte aquakultur. ASC ønsker at sikre forbrugerne et miljøvenligt og socialt ansvarligt valg af opdrættede fiskeprodukter.

 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?