0
Rødbedepizza med varmrøget laks, gedeost & rosmarin

Rødbedepizza med varmrøget laks, gedeost & rosmarin

Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Start med at læse hele opskriften grundigt igennem først.

1. Skræl rødbederne grundigt, og skær dem i ultratynde skiver på et mandolinjern.

2. Skyl de tynde skiver rødbede i rigeligt koldt vand.

3. Pluk, og hak rosmarin fint (gem lidt til pynt).

4. Dræn vandet fra, og slyng rødbeder tørre i en salatslynge. Vend dem med salt og peber samt lidt god olivenolie, balsamico (eller anden mørk eddike) og hakket rosmarin.

5. Fordel rødbederne i et tyndt lag på pizzabundene sammen med tynde skiver af gedeost.

6. Forvarm ovnen til 250 grader, og sæt pizzaerne ind på varme plader med bagepapir i bunden. Brug gerne en pizzasten, hvis du har en sådan.

7. Pizzaerne bages til rødbederne er al dente og pizzaerne er sprøde. Det tager omtrent 12-15 minutter.

8. Fjern skindet fra laksen samt den brune bræmme mellem laks og skind. Pluk derefter kødet i mindre stykker.

Anretning: Fordel den røgede laks på pizzaerne, og dryp lidt god olivenolie over. Pizzaerne pyntes med det sidste rosmarin og krydres med friskkværnet sort peber og serveres straks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?