0

Rødbeder med sesam og tahin på rucolasalat (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Sesam, Nødder

Fremgangsmåde

Kog rødbederne, gnid skindet af og skær dem i tern. Pres hvidløgene og rør dem med tahin, citronsaft, olivenolie og en smule vand og smag til med salt og peber. Vend rødbedeternene i dressingen, lad dem marinere 15 min. og smag til. Skyl rucolaen, slyng den tør og bred den ud på et fladt fad. Fordel de marinerede rødbedetern ovenpå, drys med sesamfrø, fintsnittet forårsløg og evt. persille og server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?