0

Rødbedesuppe med lime og kokosmælk (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Kog rødbeder møre i letsaltet vand, pil dem og skær dem i grove tern. Hak løget og sauter det klart i smørret uden at det tager farve. Riv skallen fra limen og kom den ved sammen med rødbedetern og fond. Krydr med salt og peber og lad det simre under låg i 15-20 min. Tag gryden af varmen, kom kokosmælken ved og blend suppen helt glat med en stavblender. Smag til med limesaft, salt og peber og server rygende varm med en skefuld cremefraiche og gerne et drys friskhakket koriander på toppen. Ønskes suppen mere krydret, kan der nemt kommes en skefuld rød, gul eller grøn karrypasta ved sammen med fonden.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?