Fisk, pure og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, pure og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pureen og kartoflerne vendes rundt.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Rødfiskefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Ærtepure: Ærter, løg, hvidløg, hønsebouillon, piskefløde, smør, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 300 g.
Krydderurte kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, timian, salt og peber. Nettovægt ca. 250 g/500 g.
Holdbarhed:
• Levering 27. juli - bedst før 29. juli
• Levering 28. juli – bedst før 30. juli
• Levering 29. juli - bedst før 31. juli
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()