0

Rødfisk med ærtepure og krydderurte kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, pure og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, pure og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i pureen og kartoflerne vendes rundt.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Rødfiskefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Ærtepure: Ærter, løg, hvidløg, hønsebouillon, piskefløde, smør, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 300 g.

Krydderurte kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, timian, salt og peber. Nettovægt ca. 250 g/500 g.

Holdbarhed:

• Levering 27. juli - bedst før 29. juli

• Levering 28. juli – bedst før 30. juli

• Levering 29. juli - bedst før 31. juli

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?