0

Rødfisk med sprødbagte tomater

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Krydderurtedressing:

30 g let mayonnaise

50 g ylette

en håndfuld friske blandede krydderurter

evt. 1 fed hvidløg

salt og peber

Tomater: Bland rasp, basilikum, hakket løg, hakket hvidløg, salt og peber sammen. Halver tomaterne og læg dem i et ovnfast fad med raspblandingen på toppen. Bages herefter i en 200 grader varm ovn i ca. 30 minutter til det er gyldent.

Fisk: Rids skindet på rødfisken med en skarp kniv og læg fisken med skindsiden opad i et ovnfast fad. Bag fisken ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Dressing: Kom alle ingredienser til dressingen i en minihakker og blend den til en lysegrøn dressing.

Server fisk og tomater sammen med krydderurtedressingen og fx en lille grøn salat.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?