0

Rødfisk med sprødbagte tomater

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Krydderurtedressing:

30 g let mayonnaise

50 g ylette

en håndfuld friske blandede krydderurter

evt. 1 fed hvidløg

salt og peber

Tomater: Bland rasp, basilikum, hakket løg, hakket hvidløg, salt og peber sammen. Halver tomaterne og læg dem i et ovnfast fad med raspblandingen på toppen. Bages herefter i en 200 grader varm ovn i ca. 30 minutter til det er gyldent.

Fisk: Rids skindet på rødfisken med en skarp kniv og læg fisken med skindsiden opad i et ovnfast fad. Bag fisken ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Dressing: Kom alle ingredienser til dressingen i en minihakker og blend den til en lysegrøn dressing.

Server fisk og tomater sammen med krydderurtedressingen og fx en lille grøn salat.

Kommentarer og forslag til opskriften