Fisk, fennikel, kartofler og spinatsauce leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, fennikel og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele. Sæt nu spinatsaucen i ovnen de sidste 10 minutter.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Rødfiskfilet, citronskal – og saft, smør, rasp, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Fennikel: Fennikel, olie, salt og peber.
Nettovægt: ca. 200 g/ ca. 400 g.
Citruskartofler: Kartofler, olie, citron, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Spinatsauce: Spinat, piskefløde, hønsefond, maizena, salt og peber.
Nettoindhold: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Holdbarhed:
• Levering 26. april - bedst før 28. april
• Levering 27. april - bedst før 29. april
• Levering 28. april - bedst før 30. april
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()