0

Rødfiskfilet med bagt fennikel, citruskartofler og spinatsauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, fennikel, kartofler og spinatsauce leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, fennikel og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i begge dele. Sæt nu spinatsaucen i ovnen de sidste 10 minutter.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Rødfiskfilet, citronskal – og saft, smør, rasp, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Fennikel: Fennikel, olie, salt og peber.

Nettovægt: ca. 200 g/ ca. 400 g.

Citruskartofler: Kartofler, olie, citron, salt og peber.

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.

Spinatsauce: Spinat, piskefløde, hønsefond, maizena, salt og peber.

Nettoindhold: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.

Holdbarhed:

• Levering 26. april - bedst før 28. april

• Levering 27. april - bedst før 29. april

• Levering 28. april - bedst før 30. april

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?