0

Rødkålscoleslaw med honning, sennep og æbleeddike (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim rødkålen og snit den i fine tynde strimler. Drys den med 2 spsk. groft salt og lad det trække 20 min. Pil løgene og skær dem i helt tynde både. Pres hvidløget ned i en skål og rør det jævnt med sennep, honning og eddike. Pisk mayonnaisen i til dressingen er helt glat og smag til med salt og peber. Skyl kålen fri for salt under koldt vand og dup den tør. Vend kål, løg og dressing sammen og smag til – lad dem gerne trække 20 min. på køl. Server til gris, kylling, kalv eller lam.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?