0

Rødkålssalat med appelsin, granatæble, figner og nødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Befri kålen for stok og grove blade og snit resten i fine strimler. Skær skallen af appelsinerne med en skarp kniv og snit kødet i tern. Skær granatæblet i kvarte og løsn forsigtigt alle kernerne - resten kasseres. Klip fignerne i bidder og hak nødderne groft. Vend kål, appelsin, granatæblekerner, figner og nødder godt sammen i en skål. Pisk olie, eddike, sennep, sukker, salt og peber sammen, smag til og vend dressingen i kålsalaten. Server til stegt kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?