0

Rødkålssalat med feta, gule rosiner og valnødde-dijonvinaigrette

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Trim rødkålen for stok og grimme yderblade og snit den i fine tynde strimler. Klip rosiner over på midten og smuldr fetaen. Hak valnødderne meget groft og rist dem på en tør pande under jævnlig omrøring, til de lige begynder at tage farve.

Kom olie, eddike, honning, sennep, salt og peber ved og rør til det har samlet sig til en dressing. Lad det simre ved svag varme 2 min. og hæld så den hede dressing over kålen. Vend det godt sammen, vend så rosiner og feta i med få hurtige tag og lad salaten trække 20-30 min.

Smag til, anret og drys evt. med fintsnittet forårsløg eller fintstrimlet persille. Server som tilbehør til grillet fisk, kød eller fjerkræ, en krydret gryderet eller en klassisk frikadelle.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?