0

Rødkålssalat med frisk appelsin, tørrede figner og ristede hasselnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rist nødderne på en tør pande eller i ovnen til skallen er mørk og krakeleret og nøddekernen fint gylden. Gnid skindet af i en rent viskestykke og hak nødderne groft. Befri kålen for stok og grove blade og snit resten i fine strimler. Skær skallen af appelsinerne med en skarp kniv og snit kødet i tern – gem overskydende saft til dressingen. Klip fignerne i bidder. Vend kål, appelsin, figner og nødder godt sammen i en skål. Pisk olie, appelsinsaft fra udskæring, citronsaft, sukker, salt og peber sammen, smag til og vend dressingen i kålsalaten. Lad den trække 10 min. og server til stegt kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?