0

Rødkålssalat med klementiner, avokadodressing og tørret chili (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Befri kålen for stok og grove blade og snit resten i fine strimler. Skær skallen af klementinerne med en skarp kniv og snit kødet i tynde skiver. Befri avokadoen for skal og sten og kom kødet i en blender sammen med 2 spsk. citronsaft, presset hvidløg, cremefraiche, salt og peber. Kør det sammen til en helt glat creme og smag til. Pisk olie, 1 spsk. citronsaft og honning godt sammen og smag til med salt og peber. Vend rødkålen med dressingen - lige inden servering! - og bred kålen ud på et flot fad. Dryp avokadodressingen over og top med klementinskiverne. Drys med chiliflager og gerne grofthakket koriander. Server straks til fx burritos eller en chili con carne.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?