0

Rødkålssalat med snackpeber, ristet bacon, korender og mandler (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Kom korenderne i en lille kop. Varm balsamicoen op i en lille kasserolle (skal ikke koge), hæld den over korenderne og lad dem trække 15 min. Rist imens mandlerne på en tør pande ved middel varme til de er blevet gyldne og dufter. Køl dem af og hak dem groft. Skær baconen i 3 mm tykke skiver og dernæst i 3 mm smalle tændstikker på tværs af skiverne. Rist dem på en tør pande til de er gyldne og let sprøde og dryp af på køkkenrulle. Trim kålen for grove yderblade og stok og snit bladene i fine strimler. Rens snackpeberen og snit den i helt tynde strimler. Pil løget og hak det helt fint. Vend kål, snackpeber, løg, korender, mandler, bacon, 2 spsk. olie, salt, peber og gerne grofthakket persille sammen med luftige tag og lad salaten trække 15 min. Smag til, anret og server til fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften