0

Rødløg-kirsebærchutney med balsamico og brun farin (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Snit rødløgene i tynde både, hak hvidløgsfeddet fint og kom begge dele i en kasserolle sammen med brun farin og balsamico. Kog det op, læg låg på og lad det simre et kvarters tid. Udsten imens kirsebærrene og skær dem i kvarte. Tag låget af kasserollen, vend kirsebærrene i og krydr med salt og peber. Lad det simre videre stille og roligt til væden er kogt ind om løg og kirsebær. Smag chutney til med sukker/eddike, salt og peber og lad dem køle lidt ned inden servering. Vend evt. hakket persille i og server til fx grillet lammekød, en hakkebøf (gerne rørt eller toppet med lidt blå ost) eller bagt laks.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?