0

Rødspætte fyldt med rejemousse

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rejerne kommes i en blender sammen med mayonnaisen og blend til en grov mousse. Bland moussen med mel og friskklippet dild. Smag til med salt og peber. Læg moussen på rødspættefileterne og rul dem sammen. Læg dem i et lille ovnfast fad og bag den i en 200 grader varm ovn i ca 15 minutter, til fisken er fast og moussen er gennembagt.

Skær løg og peberfrugt i mindre stykker og sauter dem i olien i en lille gryde. Kom evt. lidt vand ved og læg låg på, til grønsagerne er helt møre. Kom grønsagerne i en blender med yoghurt og blend det til en cremet sauce. Smag til med sød paprika, salt og peber.

Aspargesene dampes i kort tid.

Server fisken sammen med sauce og asparges.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Afdæmpet, men intens i smagen. Ideelt hvis du vil introduceres blidt til røget paprika og opdage kvaliteterne ved dette fantastiske krydderi. Det kan anbefales til både fisk, supper og risretter. Brug det, hvis din ret trænger til noget særligt ekstra.

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.