0

Bagt torsk med svamperisotto, krydderolie samt grovbrød

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
20 minutter

Fremgangsmåde

Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og risotto, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min røres rundt i risottoen (der kan tilsættes lidt vand). Sæt nu brødet ind i ovnen de sidste 10 minutter.

Tjek at det fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme! 

Ingredienser til 2 pers./4 pers.: 

Fisk: TORSKEFILET

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g. 

Svamperisotto: HØNSEFOND, risotto ris, FLØDE, champignon, HVIDVIN, løg, PARMESAN, hvidløg, persille, salt og peber.

Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g. 

Krydderolie: Rapsolie, persille, hvidløg, salt og peber

Nettovægt: ca: 50 g/ 100 g. 

Grovbrød: Vand, HVEDEMEL, KÆRNEMÆLK, HVEDEKLID, DURUM, 5 KORNS BLNDING, gær og salt.

Nettovægt: ca: 225 g/ 450 g. 

  • Levering 3. november – bedst før 4. november
  • Levering 5. november - bedst før 6. november 

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby. 

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 340 kJ / 81 kcal

Fedt 0,6 g

heraf mættede fedtsyrer 0,1 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,7 g

Salt 0,19 g

 

Svamperisotto

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 529 kJ / 126 kcal

Fedt 4,6 g

heraf mættede fedtsyrer 2,9 g

Kulhydrat 16,8 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 0,4 g

Protein 3,0 g

Salt 0,64 g

 

Krydderolie

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 2.637 kJ / 630 kcal

Fedt 69,6 g

heraf mættede fedtsyrer 4,8 g

Kulhydrat 1,9 g

heraf sukkerarter 0,2 g

Kostfibre 1,3 g

Protein 1,2 g

Salt 0,72 g

 

Grovbrød

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 863 kJ / 206 kcal

Fedt 1,3 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 40,3 g

heraf sukkerarter 0,7 g

Kostfibre 2,8 g

Protein 6,1 g

Salt 0,81 g

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

KlarParatKassen indeholder et måltid med fisk, hvor du blot skal varme op, stege lidt og smage til. Resten er der sørget for. Menuen skifter hver uge, men der er altid fokus på en god smagsoplevelse med fisk. KlarParatKassen er derfor en virkelig nem og lækker måde at spise fisk på.