Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og risotto, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 min røres rundt i risottoen (der kan tilsættes lidt vand). Sæt nu brødet ind i ovnen de sidste 10 minutter.
Tjek at det fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: TORSKEFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Svamperisotto: HØNSEFOND, risotto ris, FLØDE, champignon, HVIDVIN, løg, PARMESAN, hvidløg, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca: 400 g/ 800 g.
Krydderolie: Rapsolie, persille, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca: 50 g/ 100 g.
Grovbrød: Vand, HVEDEMEL, KÆRNEMÆLK, HVEDEKLID, DURUM, 5 KORNS BLNDING, gær og salt.
Nettovægt: ca: 225 g/ 450 g.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 340 kJ / 81 kcal
Fedt 0,6 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,7 g
Salt 0,19 g
Svamperisotto
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 529 kJ / 126 kcal
Fedt 4,6 g
heraf mættede fedtsyrer 2,9 g
Kulhydrat 16,8 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 0,4 g
Protein 3,0 g
Salt 0,64 g
Krydderolie
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2.637 kJ / 630 kcal
Fedt 69,6 g
heraf mættede fedtsyrer 4,8 g
Kulhydrat 1,9 g
heraf sukkerarter 0,2 g
Kostfibre 1,3 g
Protein 1,2 g
Salt 0,72 g
Grovbrød
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 863 kJ / 206 kcal
Fedt 1,3 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 40,3 g
heraf sukkerarter 0,7 g
Kostfibre 2,8 g
Protein 6,1 g
Salt 0,81 g
Kommentarer og forslag til opskriften