Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft. Skrub gulerødderne grundigt og fjern evt. urenheder. Vend dem med lidt olivenolie og salt.
Bag dem i toppen af ovnen til de har taget godt med farve og er blevet møre. 5 min inden de er færdige, vender du dem med BBQ sovsen og bager færdig.
Snit hvidløget i fine skiver.
Dræn bønnerne for vand og kom dem op i en kasserolle sammen med hvidløg og et godt skud olivenolie. Tilbered ved mellem varme i 3-4 min til hvidløget er mørt uden at tage farve. Tilsæt så creme fraichen og giv det hele et opkog.
Rul fiskefiletterne sammen hale mod hoved. Krydr dem med lidt salt og læg dem i et smurt ildfast fad.
Bag dem nederst i ovnen til de er mælkehvide og møre - ca. 10 min.
Anret den bagte fisk ovenpå de cremede bønner med BBQ gulerødder på siden og salatblade til. Skær limen i både og kom ved.
Velbekomme!
Kundekommentarer ()