0
Rødspættefilet med BBQ rødder og cremede bønner

Rødspættefilet med BBQ rødder og cremede bønner

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Efterår, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.  

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten. 

BBQ saucegulerødder
1 min.
Bag rødderne

Start med at tænde ovnen på 220 grader varmluft. Skrub gulerødderne grundigt og fjern evt. urenheder. Vend dem med lidt olivenolie og salt.

Bag dem i toppen af ovnen til de har taget godt med farve og er blevet møre. 5 min inden de er færdige, vender du dem med BBQ sovsen og bager færdig.

creme fraiche 38%cannellinibønnerhvidløg
10 min.
Tilbered bønnerne

Snit hvidløget i fine skiver.

Dræn bønnerne for vand og kom dem op i en kasserolle sammen med hvidløg og et godt skud olivenolie. Tilbered ved mellem varme i 3-4 min til hvidløget er mørt uden at tage farve. Tilsæt så creme fraichen og giv det hele et opkog.

rødspættefilet
15 min.
Bag fisken

Rul fiskefiletterne sammen hale mod hoved. Krydr dem med lidt salt og læg dem i et smurt ildfast fad. 

Bag dem nederst i ovnen til de er mælkehvide og møre - ca. 10 min.

lime
30 min.
Anretning

Anret den bagte fisk ovenpå de cremede bønner med BBQ gulerødder på siden og salatblade til. Skær limen i både og kom ved.

Velbekomme!

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?