0

Rødspættefilet med gulerodssauté, smør med birkes/ingefær samt nye kartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Fisk, saute og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, sauté og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sautéen og kartoflerne.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Rødspættefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Gulerodssaute: Gulerødder, løg, rapsolie, timian, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Smør: Smør, blå birkes, ingefær, salt og peber. Nettovægt ca. 10 g/20 g.

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/800 g.

Holdbarhed:

• Levering 6. juli - bedst før 8. juli

• Levering 7. juli – bedst før 9. juli

• Levering 8. juli - bedst før 10. juli

Kommentarer og forslag til opskriften