Fisk, saute og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, sauté og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sautéen og kartoflerne.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Rødspættefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Gulerodssaute: Gulerødder, løg, rapsolie, timian, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Smør: Smør, blå birkes, ingefær, salt og peber. Nettovægt ca. 10 g/20 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/800 g.
Holdbarhed:
• Levering 6. juli - bedst før 8. juli
• Levering 7. juli – bedst før 9. juli
• Levering 8. juli - bedst før 10. juli
Kommentarer og forslag til opskriften