0

Rødspættefilet med kryddersmør og ærte/broccolipuré

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Rødspætte

Fremgangsmåde

Kryddersmør:

10 g DDV plante 70

1 tsk. klippet dild

1 tsk. klippet purløg

Krydderiblanding til fisk:

½ tsk. tørret timian

½ tsk. korianderfrø

½ tsk. sorte peberkorn

½ tsk. groft salt

Ærte/broccolipuré:

50 g ærter

125 g broccoli

25 g DDV yoghurt

1 spsk. klippet dild

salt og peber

Kryddersmør: Rør fedtstoffet sammen med klippet dild og purløg. Form kryddersmørret til en top og sæt den i køleskabet.

Fisk: Stød alle krydderier i en morter. Drys blandingen på fiskefileterne og klap dem fast med flad hånd. Kom fedtstoffet på en varm pande og steg fileterne gyldne og sprøde på begge sider.

Ærte/broccolipuré: Kog ærterne (de skal være uden bælg) og små broccolibuketter i vand i en gryde i nogle få minutter. Hæld vandet fra og hæld grøntsagerne i en minihakker eller purer dem med en kartoffelmoser. Rør yoghurt og klippet dild i og krydr med salt og peber.

Server fileterne sammen med ærte/broccolipuréen, kryddersmørret og evt. citronbåde.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?