Kryddersmør:
10 g DDV plante 70
1 tsk. klippet dild
1 tsk. klippet purløg
Krydderiblanding til fisk:
½ tsk. tørret timian
½ tsk. korianderfrø
½ tsk. sorte peberkorn
½ tsk. groft salt
Ærte/broccolipuré:
50 g ærter
125 g broccoli
25 g DDV yoghurt
1 spsk. klippet dild
salt og peber
Kryddersmør: Rør fedtstoffet sammen med klippet dild og purløg. Form kryddersmørret til en top og sæt den i køleskabet.
Fisk: Stød alle krydderier i en morter. Drys blandingen på fiskefileterne og klap dem fast med flad hånd. Kom fedtstoffet på en varm pande og steg fileterne gyldne og sprøde på begge sider.
Ærte/broccolipuré: Kog ærterne (de skal være uden bælg) og små broccolibuketter i vand i en gryde i nogle få minutter. Hæld vandet fra og hæld grøntsagerne i en minihakker eller purer dem med en kartoffelmoser. Rør yoghurt og klippet dild i og krydr med salt og peber.
Server fileterne sammen med ærte/broccolipuréen, kryddersmørret og evt. citronbåde.
Kommentarer og forslag til opskriften