Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, svampe og kartofler, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i svampe og kartofler.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: ISINGFILET
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Kryddersmør: SMØR, persille, citron, SENNEP, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 10 g/ca. 20 g.
Svampefrikasse: Champignon, HØNSEFOND, løg, FLØDE, maizena, persille, hvidløg, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g
Kartofler: Kartofler, persille, rapsolie, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
• Levering 11. november – bedst før 12. november
• Levering 13. november - bedst før 14. november
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 343 kJ / 82 kcal
Fedt 1,0 g
heraf mættede fedtsyrer
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,0 g
Salt 0,19 g
Svampe
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 310 kJ / 74 kcal
Fedt 4,7 g
heraf mættede fedtsyrer 2,6 g
Kulhydrat 5,6 g
heraf sukkerarter 1,5 g
Kostfibre 1,2 g
Protein 1,9 g
Salt 0,6 g
Kartoffel
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 390 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Kryddersmør
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 2.305 kJ / 551 kcal
Fedt 60,4 g
heraf mættede fedtsyrer 38,3 g
Kulhydrat 2,6 g
heraf sukkerarter 0,8 g
Kostfibre 0,8 g
Protein 1,2 g
Salt 1,5 g
Kommentarer og forslag til opskriften