0

Rødspættefilet med majs frikasse og kartofler med persille

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk og grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Kom fisken, kartofler og majs frikasse i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i frikasseen og kartoflerne.

Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Rødspættefilet, salt og peber.

Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Majsfrikasse: Majs, løg, hønsefond, hvidløg, piskefløde, maizena, persille salt og peber.

Nettovægt: ca. 350 g/ ca. 700 g.

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.

Nettovægt ca. 400 g/ca. 800 g.

Allergener: Rødspættefilet og piskefløde.

• Levering 12. juli - bedst før 14. juli

• Levering 13. juli - bedst før 15. juli

• Levering 14. juli - bedst før 16. juli

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Fisk

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 365 kJ / 87 kcal

Fedt 1,5 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 0,0 g

heraf sukkerarter 0,0 g

Kostfibre 0,0 g

Protein 18,2 g

Salt 0,23 g

Majs frikasse

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 486 kJ / 116 kcal

Fedt 6,8 g 2

heraf mættede fedtsyrer 4,1 g

Kulhydrat 11,5 g

heraf sukkerarter 3,1 g

Kostfibre 1,1 g

Protein 1,8 g

Salt 0,27 g

Kartofler

Næringsindhold pr. 100 g

Energi 390 kJ / 93 kcal

Fedt 1,8 g

heraf mættede fedtsyrer 0,2 g

Kulhydrat 16,5 g

heraf sukkerarter 1,0 g

Kostfibre 1,4 g

Protein 1,9 g

Salt 0,49 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?