Fisk og grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Kom fisken, kartofler og majs frikasse i ovnen, husk at tage låget af. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i frikasseen og kartoflerne.
Tjek at alt er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Rødspættefilet, salt og peber.
Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Majsfrikasse: Majs, løg, hønsefond, hvidløg, piskefløde, maizena, persille salt og peber.
Nettovægt: ca. 350 g/ ca. 700 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.
Nettovægt ca. 400 g/ca. 800 g.
Allergener: Rødspættefilet og piskefløde.
• Levering 12. juli - bedst før 14. juli
• Levering 13. juli - bedst før 15. juli
• Levering 14. juli - bedst før 16. juli
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 365 kJ / 87 kcal
Fedt 1,5 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 0,0 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,0 g
Protein 18,2 g
Salt 0,23 g
Majs frikasse
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 486 kJ / 116 kcal
Fedt 6,8 g 2
heraf mættede fedtsyrer 4,1 g
Kulhydrat 11,5 g
heraf sukkerarter 3,1 g
Kostfibre 1,1 g
Protein 1,8 g
Salt 0,27 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 390 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,4 g
Protein 1,9 g
Salt 0,49 g
Kommentarer og forslag til opskriften