Fisk leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande. Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kartofler og grønt, husk at tage låget af, ind i en varm ovn. Ovnen skal stå på 200 grader og det skal have ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i kartoflerne og grønten. Saucen lunes i en lille gryde.
Tjek at fisken er gennem varmet, før du fordeler på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: RØDSPÆTTEFILET, SMØR, oliven, hvidløg, salt og peber
Nettovægt: ca. 310 g/ca. 620 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Grønt: SELLERI, gulerod, rapsolie, persille, salt og peber
Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Sauce: HØNSEFOND, rød peber, løg, hvidløg, FLØDE, maizena, salt og peber
Nettovægt: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Fisk
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 411 kJ / 98 kcal
Fedt 2,8 g
heraf mættede fedtsyrer 1,1 g
Kulhydrat 0,3 g
heraf sukkerarter 0,0 g
Kostfibre 0,1 g
Protein 17,7 g
Salt 0,55 g
Kartofler
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 390 kJ / 93 kcal
Fedt 1,8 g
heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 16,5 g
heraf sukkerarter 1,0 g
Kostfibre 1,5 g
Protein 1,9 g
Salt 0,95 g
Grønt
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 181 kJ / 43 kcal
Fedt 1,2 g
heraf mættede fedtsyrer 0,1 g
Kulhydrat 5,2 g
heraf sukkerarter 3,8 g
Kostfibre 3,4 g
Protein 1,3 g
Salt 0,57 g
Sauce
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 258 kJ / 62 kcal
Fedt 5,1 g
heraf mættede fedtsyrer 3,2 g
Kulhydrat 3,1 g
heraf sukkerarter 1,3 g
Kostfibre 0,4 g
Protein 0,8 g
Salt 0,82 g
Kundekommentarer ()