Sæt straks kartoflerne i ovnen, også selvom ovnen ikke er varmet helt op endnu.
Så går det en anelse hurtigere, og du udnytter ovnens varme bedre.
Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Tænd ovnen på 230 grader varmluft.
Skyl eller skrub kartoflerne, og skær dem til fritter eller i både. Skyl dem grundigt i koldt vand, og dup dem tørre.
Bred dem ud på bagepapir, drys med salt, og dryp dem med lidt olivenolie. Bag dem i ca. 25 min., eller til de er gyldne og lækre.
Kom mandlerne i et lille ildfast fad, og rist dem i den varme ovn i 4-6 min. Tag dem ud, lad dem køle lidt, og hak dem groft.
Skyl gulerødderne, skræl dem hvis du vil (jeg gør det ikke), og riv dem groft. Riv eller snit hvidkålen.
Vend begge dele med rosiner, saft af appelsin og hakkede mandler, og smag til med salt, peber og lidt lys eddike.
Varm olie og gerne en stor klat smør op på en pande.
Vend fiskefileterne i mel, og steg dem på begge sider i alt ca. 3-5 min. Vær gavmild med fedtstoffet, så fiskefileterne bliver gyldne og lækre, og krydr dem med salt.
Skær citronen i både.
Anret fiskefileter med ovnfritter, remoulade og citron, og servér straks med råkost til.
Kommentarer og forslag til opskriften