Fisk, tomatkompot og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, kompot og kartofler og i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i kompotten og kartoflerne.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Rødspættefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Tomatkompot: Tomater, løg, rød peberfrugt, hvidløg, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.
Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/ 800 g.
Holdbarhed:
• Levering 15. juni - bedst før 17. juni
• Levering 16. juni – bedst før 18. juni
• Levering 17. juni - bedst før 19. juni
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()