0

Rødspættefilet med tomatkompot og nye kartofler med krydderurter

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, tomatkompot og kartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, kompot og kartofler og i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i kompotten og kartoflerne.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Rødspættefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Tomatkompot: Tomater, løg, rød peberfrugt, hvidløg, rapsolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 250 g/ca. 500 g.

Kartofler: Kartofler, rapsolie, persille, purløg, salt og peber. Nettovægt ca. 400 g/ 800 g.

Holdbarhed:

• Levering 15. juni - bedst før 17. juni

• Levering 16. juni – bedst før 18. juni

• Levering 17. juni - bedst før 19. juni

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?