Fisk, sauté og krydderurtekartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Saucen leveres i en lille bøtte.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk, sauté og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauté og kartofler.
Saucen varmes i en lille gryde.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Rødspættefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Sauté: Tomater, løg, timian, rapsolie, salt og peber.
Nettovægt: ca. 250 g/ ca. 500 g.
Krydderurtekartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.
Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Purløgssauce: Hønsefond, piskefløde, purløg, maizena, salt og peber.
Nettoindhold: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.
Holdbarhed:
• Levering 5. april - bedst før 7. april
• Levering 6. april - bedst før 8. april
• Levering 7. april - bedst før 9. april
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kundekommentarer ()