0

Rødspættefilet med tomat/løgsaute, purløgssauce og små krydderurtekartofler

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk, sauté og krydderurtekartofler leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Saucen leveres i en lille bøtte.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk, sauté og kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i sauté og kartofler.

Saucen varmes i en lille gryde.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Rødspættefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Sauté: Tomater, løg, timian, rapsolie, salt og peber.

Nettovægt: ca. 250 g/ ca. 500 g.

Krydderurtekartofler: Kartofler, rapsolie, persille, salt og peber.

Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.

Purløgssauce: Hønsefond, piskefløde, purløg, maizena, salt og peber.

Nettoindhold: ca. 2,5 dl/ca. 5 dl.

Holdbarhed:

• Levering 5. april - bedst før 7. april

• Levering 6. april - bedst før 8. april

• Levering 7. april - bedst før 9. april

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?