0

Rødspætteruller med grønt og paprikacreme

DDV og Skagenfood
Opskriften er udviklet af:
Fiskepakker
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Rens og skær grønsagerne i fine strimler.

Anret rødspættefileterne på en tallerken og krydr med salt, peber og reven citronskal. Kom lidt af grønsagerne ovenpå og rul fisken sammen.

Damp rullerne i en gryde i 10 minutter.

Sauter resten af grønsagerne i lidt boullion til de er møre og smag til med salt og peber.

Rør mayonnaisen sammen med yoghurt, paprika og den blendede peberfrugt. Smag til med salt og peber.

Server fiskerullerne sammen med grønsagerne og paprikacremen.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Afdæmpet, men intens i smagen. Ideelt hvis du vil introduceres blidt til røget paprika og opdage kvaliteterne ved dette fantastiske krydderi. Det kan anbefales til både fisk, supper og risretter. Brug det, hvis din ret trænger til noget særligt ekstra.