0

Rødt spidskål vendt med græsk yoghurt, honningdijonsennep og karse (4-6 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Sennep

Fremgangsmåde

Trim spidskålen for grove yderblade, rodende mv. og skær det i 8 både, så hver båd stadig hæfter i stokken. Damp bådene netop møre i lidt letsaltet, ca. 4 min. og køl af under koldt vand. Rør yoghurten med eddike, lidt salt og peber og smag til med honningdijonsennep og evt. lidt sukker efter smag. Vend kålen forsigtigt sammen med yoghurtcreme og klippet karse (purløg kan også bruges), smag til og anret på et flot fad. Server til en god grillet pølse, en klassisk frikadelle eller grydestegt kylling.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?