Fisk og quinoa med grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.
Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.
Sæt fisk og quinoa i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i quinoaen og saucen varmes i en gryde.
Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 pers./4 pers.:
Fisk: Rødtungefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.
Quinoa med grønt: Quinoa, løg, forårsløg, grønne asparges (se video ovenover), cherrytomater, persille, olivenolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.
Rød pebersauce: Hønsebouillon, løg, rød peberfrugt, piskefløde, tomatpure, maizena, salt og peber. Nettovægt ca. 2,5 dl/5 dl.
Holdbarhed:
• Levering 29. juni - bedst før 1. juli
• Levering 30. juni – bedst før 2. juli
• Levering 1. juli - bedst før 3. juli
Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.
Kommentarer og forslag til opskriften