0

Rødtungefilet med quinoa vendt med forårsgrønt samt rød pebersauce

Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Fisk og quinoa med grønt leveres i bakker, der kan sættes i en varm ovn på en kold rist - ikke på en varm bageplade/bradepande.

Husk dog at tage lågene af, da de ikke tåler varme.

Sæt fisk og quinoa i en 200 grader varm ovn i ca. 20 minutter. Efter 10 minutter røres rundt i quinoaen og saucen varmes i en gryde.

Tjek at det hele er gennemvarmet, før du fordeler det på tallerknerne og serverer.

Velbekomme!

Ingredienser til 2 pers./4 pers.:

Fisk: Rødtungefilet, salt og peber. Nettovægt: ca. 300 g/ca. 600 g.

Quinoa med grønt: Quinoa, løg, forårsløg, grønne asparges (se video ovenover), cherrytomater, persille, olivenolie, salt og peber. Nettovægt: ca. 400 g/ca. 800 g.

Rød pebersauce: Hønsebouillon, løg, rød peberfrugt, piskefløde, tomatpure, maizena, salt og peber. Nettovægt ca. 2,5 dl/5 dl.

Holdbarhed:

• Levering 29. juni - bedst før 1. juli

• Levering 30. juni – bedst før 2. juli

• Levering 1. juli - bedst før 3. juli

Producent: Rosendal’s Madhus, Havnevej 9, 9970 Strandby.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?