0
Røget chili con carne med creme frisk
Hovedingrediens:
Okse og kalv
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
hakket oksekød 3-6%bacon i ternløgstængler blegselleriflåede og hakkede tomaterchili con carnerøde kidneybønnertomater på stilk, fx cherry, blomme eller cocktail
1 min.
Chili

Pil løg, skyl selleri, og hak begge dele groft. Hak lidt af begge dele ekstrafint sammen med tomaterne, og gem det til topping.

Kom bacon i en gryde, varm den op ved høj varme, og steg baconen under omrøring. Når baconen har fået farve, tilsættes det hakkede kød og steges, indtil det får godt med farve. Skru ned for varmen, tilsæt løg og selleri, og steg dem under omrøring, til de er gyldne. Hæld krydderiblandingen i, og steg i yderligere 1 min.

Hæld bønner og flåede tomater i retten, og lad den simre i ca. 15 min. under låg. Hæld lidt vand i retten, hvis den begynder at sætte sig i bunden.

Smag til med salt og peber.

creme frisk 9%
20 min.
Creme frisk

Hæld creme frisk i en skål, og krydr den med salt.

25 min.
Anretning

Fordel chilien i skåle, og top med de finthakkede grøntsager og creme frisk.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
553 kcal
Fedt:
24,1 g
heraf mættede fedtsyrer:
4,2 g
Kulhydrat:
33,1 g
heraf sukkerarter:
15 g
Kostfibre:
16,1 g
Protein:
42,8 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?