Pil løg, skyl selleri, og hak begge dele groft. Hak lidt af begge dele ekstrafint sammen med tomaterne, og gem det til topping.
Kom bacon i en gryde, varm den op ved høj varme, og steg baconen under omrøring. Når baconen har fået farve, tilsættes det hakkede kød og steges, indtil det får godt med farve. Skru ned for varmen, tilsæt løg og selleri, og steg dem under omrøring, til de er gyldne. Hæld krydderiblandingen i, og steg i yderligere 1 min.
Hæld bønner og flåede tomater i retten, og lad den simre i ca. 15 min. under låg. Hæld lidt vand i retten, hvis den begynder at sætte sig i bunden.
Smag til med salt og peber.
Hæld creme frisk i en skål, og krydr den med salt.
Fordel chilien i skåle, og top med de finthakkede grøntsager og creme frisk.
Kundekommentarer ()