Kog altid kartofler i dejligt, saltet vand. Så får de den bedste tekstur og smager dejligt.
Sæt vand over til kartofler, gulerødder og æg.
Kom kartoflerne i kogende, saltet vand og kog dem møre under låg. Afdryp inden servering.
Tag det meste af toppen af gulerødderne og skrub eller skræl dem. Damp dem i 1-2 cm kogende, saltet vand, gerne med en smørklat i en sautérpande. CA.... min. eller til de er al dente. Afdryp dem.
Kom æggene i en kasserolle med kogende vand og kog dem i 8 min. Skyl dem i koldt vand og pil dem.
Hak forårsløg, rødløg og persille fint. Sæt det til side til servering.
Hak purløg fint. Hak de kogte æg og rør en dressing af 2 spsk. lys eddike, 2 spsk. olivenolie, æg og purløg. Smag til med salt og peber.
Anret cremefraiche på et fad. Fjern forsigtigt skindet fra makrellen. Læg den på cremefraichen og top med forårsløg, rødløg og persille.
Anret gulerødder på et fad. Top med æggevinaigrette.
Vend de kogte kartofler med lidt olivenolie og servér det hele.
Kundekommentarer ()