0
røget makrel med nye gulerødder og æggevinaigrette

røget makrel med nye gulerødder og æggevinaigrette

Louisa Lorang
Opskriften er udviklet af:
LynKassen by Louisa Lorang
Hovedingrediens:
Fisk
Sæson:
Forår, Sommer
Tilberedningstid:
25 minutter
Opskriftstype:
Fiskeretter
Brugerbedømmelser:

Introduktion:

Kog altid kartofler i dejligt, saltet vand. Så får de den bedste tekstur og smager dejligt. 

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
små kartoflergulerødder med topæg
1 min.
Kartofler, gulerødder og æg

Sæt vand over til kartofler, gulerødder og æg. 

Kom kartoflerne i kogende, saltet vand og kog dem møre under låg. Afdryp inden servering. 

Tag det meste af toppen af gulerødderne og skrub eller skræl dem. Damp dem i 1-2 cm kogende, saltet vand, gerne med en smørklat i en sautérpande. CA.... min. eller til de er al dente. Afdryp dem.

Kom æggene i en kasserolle med kogende vand og kog dem i 8 min. Skyl dem i koldt vand og pil dem. 

forårsløgrødløgbredbladet persillepurløg
15 min.
Topping og vinaigrette

Hak forårsløg, rødløg og persille fint. Sæt det til side til servering.

Hak purløg fint. Hak de kogte æg og rør en dressing af 2 spsk. lys eddike, 2 spsk. olivenolie, æg og purløg. Smag til med salt og peber. 

 

creme fraiche 18%røget makrelfilet
22 min.
Anretning

Anret cremefraiche på et fad. Fjern forsigtigt skindet fra makrellen. Læg den på cremefraichen og top med forårsløg, rødløg og persille. 

Anret gulerødder på et fad. Top med æggevinaigrette. 

Vend de kogte kartofler med lidt olivenolie og servér det hele. 

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?