0

Røget mørbrad i ravioli med kota og spinat og squash

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Efterår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

squashløgrøget grisemørbradKota-ost
1 min.
Bag fyldet

Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft.

Hak løget, squashen og mørbraden i små stykker og overfør til et stort ildfast fad med 1/2 spsk. olie pr. person. Læg kotaen i midten af fadet og bag fyldet i ca. 15 min., indtil løget og squashen får lidt farve.

persille
15 min.
Hak persillen

Hak persillen fint.

Ravioli med spinat og mozzarella
20 min.
Kog pastaen

Kog pastaen som angivet på pakken.

citron
25 min.
Rør retten sammen

Overfør pastaen til de bagte grøntsager med en hulske og vend det godt rundt. Tilsæt evt. lidt af kogevandet, hvis pastaen bliver tør. Tilsæt persillen og smag til med salt, peber og citronsaft.

30 min.
Anretning

Fordel pastaretten i dybe tallerkener og top med citronsaft.

Bonusinfo

Kota er fremstillet af økologisk komælk, fra Østjylland. Mælken kommer fra omkringliggende økologiske gårde, hvor køerne går frit ude og inde. Osten er en fetatype, som fremstilles i små ostekar og håndfyldes i formene og vendes, hvor håndværket spiller en vigtig rolle. Herefter saltes osten i et døgn og emballeres i sin egen saltlage. Smagen af komælk giver en frisk karakter og syre. Osten har en flot rund smag og en cremet konsistens.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?