0

Romainesalat med avokado, agurk og rejer (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Befri avokadoerne for skal og sten, skær kødet i tern og snit forårsløget i tynde skiver. Halver agurken på langs, skrab den bløde kerne væk og skær dem i små tern. Kom det hele i en skål sammen med rejerne og vend det med olie, citronsaft, salt og peber. Snit salaten i tynde strimler og fordel det på et fladt fad. Smag avokadoblandingen til, fordel den på salatstrimlerne og server straks til fisk, kylling eller gris.

Kommentarer og forslag til opskriften

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.