0

Romainesalat med melon, grape, druer og honningristede valnødder (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skyl salaten grundigt, slyng den tør og snit bladene i strimler. Skær skallen af grapefrugterne og snit frugtkødet fri af lamellerne med en skarp kniv. Skær ligeledes skallen af melonen, fjern kernerne og skær kødet i skiver eller tern. Halver druerne og skær løget i tynde skiver. Rist valnødderne i en smule olie på panden til de er lysebrune og begynder at dufte. Kom honningen ved, vend godt rundt og lad nødderne køle lidt af på et stykke bagepapir. Anret salat, frugter og løg flot på et fladt fad. Rør 3 spsk. olie, mayonnaise, cremefraiche, eddike, sukker, sennep, salt og peber sammen, smag til og fordel dressingen over salaten. Hak de honningristede valnødder groft og drys dem over. Server straks til fisk, fjerkræ, vildt eller kød.

Kommentarer og forslag til opskriften