0

Romanescoblomkålsfrikadeller med løgtop (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mælk, Æg, Hvedemel, Soya, Sesam, Nødder, Jordnødder

Fremgangsmåde

Del blomkålen i buketter og kog dem møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra, afkøl kålen og hak den med en kniv. Snit løgtoppen fint og rør det i blomkålen sammen med æg, rasp, salt og peber og tilsæt mælk lidt ad gangen. Lad farsen hvile min. ½ time. Kom lige dele smør og olie på en panden og lad det bruse af. Form blomkålsfarsen som frikadeller og steg dem let gyldne på begge sider. Server fx som almindelige frikadeller eller som tilbehør til kødretter.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?