0

Romescosauce med mandler, hvidløg og chili

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Hak de rensede pebre, løg og hvidløg groft.

Hak mandlerne groft og rist dem let på en tør pande. Kom olien og grøntsagerne ved og sauter ved middelsvag varme til al væden er væk og løgene næsten er karamelliserede. Hæld eddike på og lad det koge væk. Tilsæt tomater, chiliflager, salt og peber og lad det igen simre ved middelhøj varme til væden er kogt væk og der ligger et lag olie på overfladen.

Blend saucen helt glat med en stavblender og smag til. Server som dip med godt brød til, som sauce til grillet fisk, kød eller fjerkræ eller som smørelse i burgeren eller på sandwichbrødet.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?