Del blomkålen i små fine ensartede buketter. Skyl rucolaen, slyng den tør og snit løget i fine tynde både.
Riv brødkrummer på den grove side af rivejernet. Varm et godt skvæt olie op på panden og rist brødkrummerne gyldne og sprøde. Tag panden af varmen, riv citronskallen henover og krydr med timian og salt. Vend det rigtig godt rundt, bred krummerne ud på køkkenrulle og lad dem køle af.
Tør panden ren, kom lidt olie på og rist blomkålsbuketterne ved god varme i 3-4 min. til de er let gyldne, men stadig har et sprødt bid. Kom kapers og saften fra ½ citron ved, krydr med salt og peber og vend godt rundt. Bred rucolaen ud på et fladt fad og fordel blomkål og kapers ovenpå. Dryp agavesiruppen over, drys med løgbåde og de sprøde brødkrummer og server straks til gris, hvid fisk eller en cremet pastaret.
Kundekommentarer ()