Ekstra udstyr: Kødnåle eller tandstikkere
Rødspætter:
Læg rødspættefileterne på et spækbræt, fold dem ordentligt ud, og krydr dem med salt og friskkværnet peber på den ene side. Bræk et stykke grissini af, der er lidt længere end bredden på rødspætten. Rul fileten rundt om brødstangen, så salt og peber bliver låst inde i fileten. Luk den med en kødnål eller en tandstik.
Dressing:
Rør en salatdressing af frisk dild, lidt citronsaft og cremefraiche. Rens og skær champignonerne i skiver, pluk buketterne af broccolihovedet, skær hjertesalaten i skiver, og bland det hele. Skær nogle rødbede-skiver i tern, og kom det i en skål som tilbehør til salaten.
Ved grillen:
Tænd din grill og anret den til indirekte. Lige inden du sætter fadet med rødspætterullerne på, stænker du 1 spsk. estragon eddike ud over rullerne. De skal grilles ca. 15 minutter, til de bliver perlemorshvide, og safter lidt. Når der er 10 minutter tilbage, lægger du brødet på, så det er klart samtidig med fisken.
Ved bordet:
Server rødspætterullerne med en stor portion salat, og det varme ciabattabrød til.
Kommentarer og forslag til opskriften