Sauce: Rør honning, 3 spsk. ketchup, hvidvinseddike, peberrod, presset hvidløg og chiliflager sammen og krydr med salt og peber.
Bøffer: Kom gulerødder og 1 løg i en foodprocessor og hak det helt fint. Rør det sammen med hakket kød, æg, mel, mælk, 3 spsk. sauce, salt og peber til en lind fars. Form farsen til 4 store bøffer og lad dem hvile i 10 min.
Samling: Skær tomater, agurk og 1 løg i tynde skiver. Pensl bøfferne med et tyndt lag sauce og læg dem på grillen over medium varme. Grill dem i ca. 4 min. på hver side til de er gyldne og møre - pensl med saucen flere gange undervejs. Flæk bollerne og rist dem let. Smør med mayonnaise, ketchup og sennep og læg salat, bøf og grønt på. Top med overbollen og server straks.
Server sammen med kartoffelbåde og coleslaw.
Skagenfoods egen økologiske tomatketchup, der rent faktisk smager af tomater :-)
Ketchuppen er unik i sin ingrediens sammensætning og består af den helt rette mængde toscanske, økologiske tomater - ikke fra puré eller koncentrat - æbler, krydderier, sukker og atlanterhavssalt - alt sammen tilsat en masse kærlighed fra de seks dedikerede gutter, der kalder sig Curtice Brothers.
Læs mere om ketchuppen her: https://curticebrothers.co/
Kommentarer og forslag til opskriften