Kom linserne i en gryde med rigeligt vand og et skud salt. Lad linserne koge stille og roligt under låg i ca. 15 min., til de er møre.
Pil løget og hvidløget, skræl ingefæren, rengør svampe, og hak det hele groft.
Varm en gryde op ved middelhøj varme. Steg de hakkede grøntsager i 1/2 spsk. olie pr. person i ca. 3 min. under omrøring, indtil de er blevet gyldne. Tilsæt krydderiblandingen og spinaten, og steg videre i ca. 1 min. under omrøring. Tilsæt passataen, og lad retten simre i ca. 5 min. Blend retten med en stavblender til en fin sovs. Hvis ikke blenderen kan få ordentligt fat, så tilsæt lidt vand.
Hæld fløden i, og smag til med salt og peber.
Skær kyllingen i mundrette stykker. Varm en pande op ved høj varme. Steg kyllingen i ½ spsk. olie pr. person i ca. 3 min. uden for meget omrøring, så det kan få godt med farve.
Kyllingen krydres med salt og peber og tilsættes til Saag’en, lige før der serveres.
Servér de lune linser med Saa’gen og den stegte kylling.
Den brune champignon minder om den hvide champignon. Den har en skærmformet, lys brun hat og nedenunder gemmer de rosa-rødbrune lameller sig.
Kundekommentarer ()