Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.
Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.
Hak løg og hvidløg i grove stykker.
Varm en gryde op ved middel varme.
Steg hvidløg og løg i 1 tsk. olie pr. person i 5 minutter. Skær sellerien i grove stykker.
Tilsæt selleristykkerne, dæk dem med vand, og tilsæt bouillonen. Lad suppen koge i ca. 15 min., indtil sellerien er helt mør.
Tilsæt fløden, og blend det hele med en stavblender.
Smag til med salt, peber og lidt eddike.
Skær salamien i små, mundrette stykker.
Steg salamien på en tør pande, indtil den får farve og bliver sprød. Overfør til en tallerken med fedtsugende papir.
Skær æblet i små tern, og bland dem med brud af kotaen.
Lun bollerne som angivet på pakken.
Fordel suppen i dybe tallerkener, og anret salami, æble og kota henover. Servér bollerne til.
Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.
Primitivo surdejsboller:
Rugsurdej og fuldkornssurdej æltes med italiensk Tipo 00 hvedemel samt fuldkornshvedemel og hørfrø. Et højt vandindhold og lang fermenteringsproces resulterer i en bolle med smag, saft og karakter.
Kundekommentarer ()