0
Salame ventrezina i sellerisuppe med grøntsagsboller, æble og kota

Salame ventrezina i sellerisuppe med grøntsagsboller, æble og kota

Hovedingrediens:
Gris
Sæson:
Forår
Tilberedningstid:
30 minutter
Opskriftstype:
Slankemad
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Skummet mælkepulver, Knoldselleri, Gluten, Mælk

Fremgangsmåde

Skift til simpel visning
0 min.
Lad os starte med:

Skyl alle grøntsager samt eventuelle krydderurter og frugter. Husk at vaske dine hænder og køkkenredskaber umiddelbart efter håndtering af rå fisk, råt kød og grøntsager med jord.

Find alle de køkkenredskaber frem, du skal bruge til retten.

løghvidløg
1 min.
Hak grøntsagerne

Hak løg og hvidløg i grove stykker.

knoldselleriBouillonfløde 9%
5 min.
Lav suppen

Varm en gryde op ved middel varme.

Steg hvidløg og løg i 1 tsk. olie pr. person i 5 minutter. Skær sellerien i grove stykker.

Tilsæt selleristykkerne, dæk dem med vand, og tilsæt bouillonen. Lad suppen koge i ca. 15 min., indtil sellerien er helt mør.

Tilsæt fløden, og blend det hele med en stavblender.

Smag til med salt, peber og lidt eddike. 

salame ventrizina piccante
15 min.
Steg salamien

Skær salamien i små, mundrette stykker.

Steg salamien på en tør pande, indtil den får farve og bliver sprød. Overfør til en tallerken med fedtsugende papir.

æbleKota-ost
20 min.
Hak æblet

Skær æblet i små tern, og bland dem med brud af kotaen.

Ølandshvedeboller
25 min.
Lun bollerne

Lun bollerne som angivet på pakken. 

30 min.
Anretning

Fordel suppen i dybe tallerkener, og anret salami, æble og kota henover. Servér bollerne til. 

Bonusinfo

Salame Ventrizina Piccante bliver fremstillet af svinekød i Parma regionen i Italien. Kødet kommer fra den velkendte parmagris i Parma. Pølsen fremstilles af varmt friskt kød, som hakkes og blandes med krydderurter. Pølserne stoppes i naturtarme med stor diameter, hvorefter de hænges til modning og tørring. Pølsen er en blød og med en kraftig smag af Chili.

Bonusinfo

Nyklassikeren Ølandshvedebolle, som vi har valgt som vores "husbrød" er blandet med ristet hvedeflager og fuldkornssurdej og fermenteret i op til 24 timer, dette giver en utrolig dejlig krumme med den genkendelige dybe kornsmag.

Næringsindhold pr. person:

Energi:
489 kcal
Fedt:
18,3 g
heraf mættede fedtsyrer:
5,65 g
Kulhydrat:
50,8 g
heraf sukkerarter:
19,3 g
Kostfibre:
13,9 g
Protein:
23,5 g

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?