0

Salat af aspargeskartofler, brede bønner, crispsalat og jomfruolivenolie (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne, kog dem netop møre i letsaltet vand og pil dem mens de er varme. Lad dem efterfølgende køle ned til stuetemperatur. Nip bønnerne og skær dem i ½ cm brede stykker med et skråt snit. Overhæld dem med rigeligt kogende vand og lad dem trække 5 min. Skyl salaten, slyng den tør og snit løget i tynde skiver. Skær kartoflerne i tykke skiver og vend dem med presset hvidløg, olivenolie, salt og peber. Vend salat, drænede bønner, forårsløg i, smag til med balsamico og anret. Server straks til fisk, kød eller fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?