0

Salat af avokado, rejer og frisk ananas med sød chili-karrydressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Rør finthakket forårsløg og hvidløg, lidt citronsaft, olie, salt og peber sammen og vend rejerne deri. Lad det marinere 10 min., mens resten ordnes. Del avokadoerne, fjern skal og sten og skær kødet i skiver. Befri ananasen for skræl og stok og skær kødet i små tern. Skyl salaten og striml det fint. Bred lidt salat ud på 4 tallerkner, anret en halv avokado som en vifte ovenpå og dryp med lidt citronsaft. Anret rejerne i et bælte henover avokadoerne og fordel ananasternene rundt i kanten. Rør cremefraiche, chilisauce og karry sammen og smag til med salt og peber. Server med dressingen og godt groft brød til.

Bonusinfo

Vores udvalgte rejer er fanget i Ishavet i det Nordatlantiske område omkring Grønland og Canada. De koges direkte på havet, og fryses straks derefter ind. Efterfølgende bliver de håndpillet, for så at blive lagt i lage. Kvalitet, der bare smager godt! 

Rejerne er bæredygtigt fanget og MSC certificerede.

Bonusinfo

Madras karry indeholder: 30% gurkemeje , 20% spidskommen, 15% sennepskorn, 15% korianderfrø, 5% sort peber, 5% karryblade, 5 % Chili 5% ingefær

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?