0

Salat af bagte jordskokker med rødløg, mandler og granatæbledressing

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:
Allergener:
Mandler, Sesam, Soya, Nødder, Jordnødder, Sulfitter

Fremgangsmåde

Skrub jordskokkerne grundigt og halver dem. Vend dem med olie, salt og peber, bred dem ud på en bageplade og sæt dem i ovnen ved 200 grader i 15 min.

Pil løgene, skær dem i brede både og vend også dem med olie, salt og peber.

Bred mandlerne ud på en lille bageplade. Tag jordskokkerne ud, vend løgbådene sammen med og sæt dem og mandlerne tilbage i ovnen. Mandler skal riste ca. 10 min. og grøntsagerne 10-15 min.

Pisk imens melasse, eddike, presset hvidløg, 2 spsk. olie, salt og peber sammen og smag til - den skal være godt syrlig og krads. Vend de lune jordskokker og løg, ristede mandler, dressing og gerne grofthakket persille og/eller mynte sammen og server straks til fx helstegt kylling, lam eller fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?