0

Salat af bagte rodfrugter med hvidløg, timian og honning (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter

Fremgangsmåde

Skræl rodfrugterne og skær dem i ensartede og ikke for store tern. Snit hvidløgsfeddene i tynde skiver og bland dem med rodfrugter, hvidløg, timian, honning, olie, salt og peber. Fordel rodfrugterne på en bageplade, så de ligger i ét lag og bag dem ved 225 grader i ca. 20 min. til de er møre. Skyl salaten, slyng den tør og bræk den i mundrette stykker. Lad rodfrugterne køle lidt af og anret dem på ovenpå salaten. Dryp med balsamico og drys med smuldret feta og ristede græskarkerner. Server salaten til fx stegt fisk, kød eller fjerkræ.

Kommentarer og forslag til opskriften