0

Salat af nye kartofler med asparges, pinjekerner, tranebær og bacon (4-6 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Bræk den træede ende af aspargeserne og snit dem i ½ cm brede og meget skrå stykker. Giv dem et hurtigt opkog i letsaltet vand, overhæld med koldt vand og dryp godt af. Snit løget i tynde både. Rist baconen gylden og sprød og dryp af på køkkenrulle. Pres hvidløgsfeddene og rør dem med olie, eddike, sennep, sukker, salt og peber. Vend kartofler, asparges, løg, bacontern, pinjekerner, tranebær og dressing godt sammen og smag til. Giv salaten til alle typer af fisk, kød og fjerkræ.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?