0

Salat af nye kartofler, portulak og radiser med forårsløgdressing (4 pers.)

Hovedingrediens:
Grøntsager
Sæson:
Forår, Efterår, Sommer, Vinter
Tilberedningstid:
30 minutter
Brugerbedømmelser:

Fremgangsmåde

Skrub kartoflerne og kog dem netop møre i letsaltet vand. Hæld vandet fra og lad dem køle af. Skyl portulakken og pluk den evt. groft. Trim radiserne og skær dem i skiver eller tern. Snit forårsløgene i helt tynde skiver, vend dem med citronsaft og lad det trække 5 min. Rør olie, presset hvidløg, sennep, sukker, salt og peber i og smag til. Del kartoflerne i halve og vend dem med portulak, radiser og dressing og smag til. Anret på et flot fad og server som tilbehør til fx en frikadelle, helstegt kylling eller grillet kød og fisk.

Kundekommentarer ()

Din bedømmelse

Hvor mange stjerner giver du opskriften?