Kog perlespelten i letsaltet vand som anvist på emballagen og køl den af under koldt vand. Nip bønnerne, snit dem i 3 mm tykke skiver med et skråt snit. Overhæld dem med kogende vand og lad dem trække 5-7 min. Trim radiserne – lad 1 cm af det grønne bliver på - og skær dem både. Hak løget helt fint og skær æblerne i tern. Pisk olie, 2 spsk. citronsaft, honning, sennep, salt og peber sammen og smag til med citronsaft. Vend spelt, grøntsager, æbler, rosiner og dressing sammen og smag til. Server til fisk, kød eller fjerkræ.
VIGTIG INFO:
På grund af grønne bønners naturlige indhold af stoffet lektiner - anbefaler fødevarestyrelsen at koge bønnerne i 5 til 10 min. afhængig af størrelse. Det gælder også, hvis bønnerne efterfølgende skal pandesteges.
Kommentarer og forslag til opskriften